Catatan Terkini JutawanDuniaEmas

My business Kad - Sesiapa berminat?

Salam pembaca,

Just nak share the design of my bizz card khas untuk peniaga emas. What do you guys think? Kalau ade sesape yang berminat nak guna design nie. Boleh bagitau aku.... Hehe... charge sikit boleh ek... tak mahal, murah je...sape nak boleh contact aku di 019-2690109 atau ym: shahrul76 atau e-mel: jebartzz@gmail.com. Buat masa sekarang nie tengah promotion, harga cuma RM10 untuk ubah content dia dan tambahan2 content yang korang nak(design sama) dan RM40 untuk tempahan sebanyak 300 keping (Promosi terhad, kalau nak cepat. Promosi boleh tamat bila-bila masa sahaja, bergantung kepada quota). Klik atas imej untuk melihatnya dengan lebih jelas.




Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

2 comments:

Jebartzz Jumaat, 20 November, 2009

Update berkenaan promosi ini.

Printing depan dan belakang
300 keping kad - RM 50
600 keping kad - RM 100
1000 keping kad - RM 120

Promosi ini juga adalah terhad. Ia boleh tamat pada bila-bila masa.

Jebartzz Selasa, 01 Disember, 2009

Promosi lepas Raya

Printing 1 muka sahaja
300 keping kad - RM45
500 keping kad - RM50
1000 keping kad - RM100

Printing 2 muka (depan dan belakang)
300 keping kad - RM50
500 keping kad - RM60
1000 keping kad - RM120

Jika anda design sendiri kad anda, tolak RM5 dari setiap harga tertera di atas. Jika anda mahu saya design kad untuk anda, hubungi saya untuk rundingan harga dan design.