Catatan Terkini JutawanDuniaEmas

JebartzzGold --> JutawanDuniaEmas

Salam semua,

Pertama sekali aku nak ucapkan selamat datang ke blog baru aku yang lebih berketerampilan (harap-harap gitula yek). Anyway aku mintak maaf sebab membuat pertukaran ini. Bagi yang dah letakkan link blog aku dalam blog korang, harap korang boleh modify sikit ke http://jutawanduniaemas.blogspot.com.

Bukan ape aku cuba mencari identiti aku. So selepas banyak mencari dan brainstorm, maka aku membuat keputusan memilih identiti ini. Bukan aku nak meniru jutawan emas punya identiti... tapi kalau tiru pun apa salahnya tak.... hehe nak ambik aura. Insya-Allah akan jadi jutawan di dalam dunia pelaburan emas. So harap korang doa-doakanlah kejayaan aku. Insya-Allah aku pun tak lupa mendoakan kejayaan sahabat-sahabat. semua.

Okey la... apa pun selamat datang ke tempat baru. Harap tempat baru akan memberi azam baru yang lebih kuat dan berdaya saing demi kejayaan dunia dan akhirat.

Wassalam.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

0 comments: